Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Δευτέρα 15-3-2010 στις 17:00 στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.


Έκτακτη Γενική Συνέλευση συγκαλεί ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας με αφορμή τις αναγγελθείσες ανακατατάξεις που προγραμματίζονται




1.στον Αγροτικό τομέα

2.τον Γεωπονικό κλάδο (συγχωνεύσεις, αναδιάρθρωση-κατάργηση οργανισμών ΤΟΚΑΑ)

3.και τη Διοίκηση της χώρας μας εν όψει του σχεδίου Καλλικράτης.


Στη Συνέλευση θα συζητηθούν όλα τα θέματα που θα θέσουν επωνύμως οι συνάδελφοι στη φόρμα που επισυνάπτεται.

Μπορείται επώνυμα να αναγράψετε ότι σας απασχολεί σε προσωπικό ή υπηρεσιακό επίπεδο ή άλλο γενικότερο ζήτημα για τον κλάδο όπως:

ανεργία-συμβάσεις ,ΟΣΔΕ, συνταγολόγιο, μελέτες, περιβάλλον, στατιστική, βιολογική γεωργία,σχέδια βελτίωσης,πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης, C111 και καθορισμός επαγγελματικών δικαιωμάτων,οδηγία 36, επικοινωνία κ.α.

Εκτός του ζητήματος θα σας παρακαλούσαμε να γράψετε και την πρόταση που έχετε για το συγκεκριμένο θέμα.

Όλες οι προτάσεις θα συγκεραστούν και θα βγεί απόφαση από την γενική συνέλευση η οποία θα αποσταλεί στο ΓΕΩΤΕΕ, στη ΠΟΣΓ,στο Υπουργείο και όπου αλλού κρίνει σκόπιμο η Γενική Συνέλευση.

Στη συνάντηση θα είναι παρών ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων, ο κύριος Ζιούβας Νικόλαος, ο οποίος θα μας ενημερώσει και θα μας ακούσει.
Επίσης έχουν κλειθεί και πιθανότατα θα παραστεί ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ και ο πρόεδρος της ΠΕΓΔΥ.

Η συνέλευση θα γίνει μετά τη σύγκλιση του Συντονιστικού Συμβουλίου του ΓΕΩΤΕΕ για τις αποφάσεις του οποίου θα ενημερωθούμε.

Τη φόρμα σας παρακαλώ να την παραδώσετε συμπληρωμένη στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010