Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας


Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας τη Δευτέρα, στο Μεζεδοπωλείο «Μπαχάρικο»στο Βόλο.

Σε ζεστό κλίμα με τη συνοδεία μουσικής από το συνάδελφο Κατσικαβέλη Γεώργιο οι συνάδελφοι διασκέδασαν και τραγούδησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ξεχνώντας για λίγες ώρες τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Το φλουρί είχε δώρο μία ηλεκτρονική συσκευή , ενώ κληρώθηκε ένα τριήμερο στο Αρχοντικό Πρεπάλα στο Νεοχώρι.

Εξαιρετική στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση του συναδέλφου Ιωαννίδη Γιάννη από το πρόεδρο του Συλλόγου Λάμπρο Κωνσταντίνο παρουσία τριών παλαιότερων προέδρων προέδρων κας Καλαβριώτου Παρί κου Κουντουρά Αθανάσιου και κου Παπαλεξανδρή Κωνσταντίνου για τη συνεχή και διαρκή παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, αλλά και για την προσφορά του στον Γεωτεχνικό χώρο, την Γεωπονική Επιστήμη και την Αγροτική Παραγωγή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν o Αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Κοπάνας, ο ΓΓραμματέας της ΕΝΠΕ Απόστολος Παπατόλιας, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι και γεωπόνοι Αργύρης Μποτός και Δημήτρης Μεργιαλής, ο γεωπόνος πρώην Δήμαρχος Ιωλκού Πάρις Μουτσινάς, Διευθυντές υπηρεσιών και πολλοί συνάδελφοι.


Ο πρόεδρος του Συλλόγου αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία σε όλους δήλωσε «για αυτή την περίοδο ας ξεχάσουμε τα συνδικαλιστικά και τα συντεχνιακά και ας λειτουργήσουμε όλοι από το μετερίζι μας για το καλό της πατρίδος με όποιο κόστος. Οι δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας, με την οικονομική δυσπραγία που μαστίζει τις οικογένειές μας ας μην μας στερήσουν το χαμόγελο και το δικαίωμα στη χαρά της ζωής. Μπορούμε να ζήσουμε και με λιγότερα, η ευτυχία δεν κρύβετε πίσω από το χρήμα. Τα λεφτά μας αυτά που δεν μας περισσεύουν και αν τα πάρουν ας μην τους αφήσουμε να υποδουλώσουν την σκέψη μας και κυρίως την ψυχή μας. Η περηφάνια μας και οι αξιοπρέπεια μας είναι δεδομένη και ας καταλάβουνε όλοι ότι πίσω από τους αριθμούς κρύβονται ανθρώπινες ζωές. Άλλωστε εμείς οι Γεωπόνοι είμαστε αυτοί που ακλουθώντας το παράδειγμα του συναδέλφου Ιωαννίδη που παρά τις δεκαετίες που κουβαλά στην πλάτη του, είναι μάχιμος, μπροστάρης και μας υποδεικνύει την διέξοδο από την κρίση, την πρωτογενή αγροτική παραγωγή».