Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Σεμινάριο Agro 2.1/2.2 & Globalgap

Σεμινάριο Agro 2.1/2.2 & Globalgap

Τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα τα πρότυπα AGRO 2.1/ 2.2 & Globalgap θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στις 13, 14 και 15 Μαΐου 2011 από τις AGRONOMIA και GENECON σε συνεργασία με τους Γεωπονικούς Συλλόγους Λάρισας, Μαγνησίας, Καρδίτσας και Τρικάλων στην αίθουσα σεμιναρίων του ΓΕΩ.Τ.Ε.Ε. Κεντρικής Ελλάδας (Καψούρη 4, Λάρισα).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γεωτεχνικούς που οι οποίοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα σε συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης και πληροί τις χρονικές απαιτήσεις κατάρτισης του AGROCERT και της EUREP(GLOBALGAP). Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση των προτύπων μέσω κατάλληλων παρουσιάσεων αλλά και ασκήσεων εφαρμογής (case studies). Στόχος του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες ολοκληρωμένη άποψη και γνώση σχετικά με την Ολοκληρωμένη Διαχείριση στη γεωργική παραγωγή ώστε να μπορούν σχεδιάσουν, να εφαρμόσουν και να επιβλέψουν ένα Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης μιας γεωργικής εκμετάλλευσης. Την τρίτη ημέρα θα γίνει εκτενής αναφορά στις ομοιότητες και διαφορές των δύο προτύπων καθώς και στην νέα έκδοση GLOBALGAP-v4. Με το πέρας του σεμιναρίου θα δοθεί στους εκπαιδευόμενους βεβαίωση συμμετοχής. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 11 Μάιου 2011.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 300 πλέον Φ.Π.Α., ενώ έκπτωση παρέχεται στα μέλη των συλλόγων (220 πλέον Φ.Π.Α.) αλλά και σε ανέργους (180 πλέον Φ.Π.Α.). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κόκα Δήμητρα

Τηλέφωνο.: 2411101629

Email: support@agronomia.gr