Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Ημερίδα Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας:ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ΚΕΓΕ στον Αλμυρό πραγματοποιήθηκε χθες η ημερίδα:
«ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ»
αναπτύχθηκαν οι παρουσιάσεις για την :

Ø ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ( Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος Καθηγητής Πανεπιστημίου )

Ø ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ( Δρ Κωσταρέλλη Βασιλική λέκτορας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Οικολογίας και Οικονομίας )





Παρόντες Μεργιαλής Δημήτριος Αντινομάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης ΝΑΜ κύριος Παπαλεξανδρής Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας κος Λάμπρος Κωνσταντίνος, ο καθηγητής κος Κίττας Κων/νος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημοτικοί Σύμβουλοι της ευρύτερης περιφέρειας Αλμυρού πολλοί συνάδελφοι και πολίτες ενώ οι διοργανωτές εντυπωσιάστηκαν από τη συμμετοχή του κόσμου και το ενδιαφέρον του, που έμπρακτα αποδείχθηκε με τις ερωτήσεις και τη συζήτηση που έγινε μετά το πέρας των παρουσιάσεων- τοποθετήσεων των ομιλητών.

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα μέλη του που παρακολούθησαν την ημερίδα και φυσικά τους συναδέλφους που την οργάνωσαν. Τον κο Μπίκα Δημήτριο Προϊστάμενο του Γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης Αλμυρού και την κα Παπακυρίτση Μυρτίλα.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους συνδιοργανωτές, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, τον ΟΓΕΕΚΑ Κ.Δ. Αλμυρού και το Σύλλογο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού .